maj

Planlagte aktiviteter 2018

Hold øje med hjemmesiden og opslag på Rokort (Medlemmer), da der kan komme tilføjelser og ændringer!!

Aktivitetskalenderen er under udarbejdelse ..

Dato  Tur/ aktivitet Ansvarlige
Tirsdag d. 6. marts Generalforsamling Bestyrelsen
Tirsdag d. 20. februar Foredrag Marianne
Onsdag d. 14. marts Informationsmøde (Nye medlemmer) Instruktionsudvalget
Lørdag d. 7. april Standerhejsning inkl. forårsklargøring Jens Anton, Kirsten S, Sanne og Helle
Søndag d. 22. april Svømmehal. Få dine redninger på plads Instruktionsudvalget
Torsdag d. 10. - søndag d. 13. maj Kr. Himmelfartstur Marianne, Annie, (Jette, Gråsten Roklub)
Søndag d. 27. maj Kertinge Nor Kirsten Nepper, Jens Anton og Cecilie
Lørdag d. 9. juni Tour de Thurø Pia, Kirsten S, John, Cecilie og Sanne (Annie, Frederik og Marianne ror med de nye)
Tirsdag d. 12. juni Grill og Goddag Sanne, Maria, (Cecilie) - John og Ed griller
?. juni Åbent Hus Instruktionsudvalget
?. juni IPP2 Instruktion Instruktionsudvalget
Tirsdag d. 26. juni Historisk kajaktur i samarbejde med Svendborg Kajakklub Marianne og Lisbeth Frisenette
Lørdag d. 11. august Tåsinge Rundt Frederik, John og Kirsten N
Fredag d. 24. - søndag d. 26. august Ø-havs tur Annie, Pia, Cecilie, Marianne og Iben
Lørdag d. 8. september Heldagstur Kirsten S, Helle og Kirsten Nepper
Tirsdag d. 11. september Supertirsdag (muligvis klubmesterskab i makkerteknik) Instruktionsudvalget
Lørdag d. 22. - søndag d. 23. september Å-tur John, Lene, Marianne og Bodil
Tirsdag d. 9. oktober Hypotermi og vafler Lene, Cecilie, Annie og Frederik
Lørdag d. 20. oktober Standerstrygning inkl. efterårsklargøring Kirsten Nepper, Helle og Jens Anton
Lørdag d. 8. december Julefrokost Pia, Helle og Cecilie

Som medlem kan du tage initiativ til at arrangere hvad som helst. Workshops, kurser og ture slås op i Rokort. Alt, hvad der ikke inkluderer kajakker, slås op i forummet.

Ture i klubregi skal beskrives ift., hvad man som deltager skal kunne. Se turledermanualen.

Instruktions- og tur- og aktivitetsudvalget