Hvordan bliver jeg medlem

Børn og ungeBørn og unge starter på vandet mandag d. 1. maj og ror hver mandag kl. 16.30-19.00 frem til d. 26. juni.

Forudsætningen for at blive medlem på børn og ungeholdet er, at du er fyldt 10 år og kan svømme 350 - 600 m afhængig af, om du er over eller under 13 år. Du må derudover ikke lide af sygdom, som gør, at du kan miste bevidstheden. Dine forældre skal skrive under på dette ved indmeldelsen.

Sæsonen er startet med et par timer i svømmehallen, hvor vi prøvede kajakken og aflagde svømmeprøve.

Vi træner roning efter Paddle Power konceptet, hvor der er fokus på træning af rofærdigheder, sikkerhed og kajaksport generelt.

Tilmelding og ydligere information kan fås ved kontakt til Lisbeth Lolk Mortensen på tlf. 2396 5083

Opdateret 25.4.17/ MB

Børn og unge

Sæsonen starter i år 1. maj i svømmehallen og 2. maj på vandet. Der er informationsmøde 2. maj kl. 18.30. Se årsplanen.

Ring til Lisbeth Lolk Mortensen på 2396 5083 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.for tilmelding til 2016.

Forudsætning for at blive medlem i Troense Kajakklub er, at du er fyldt 10 år og ikke lider af en sygdom, hvor du kan miste bevidstheden. Dine forældre skal skrive under på dette ved indmeldelsen.

Læs om kontingentsatser her

Vi træner roteknik og færdigheder efter Paddle Power konceptet, hvor roerne opnår færdigheder i såvel roteknik som sikkerhed og kajaksport generelt.

Instruktørerne på børn og ungeholdet er alle erfarne roere, og alle har deltaget eller skal i denne sæson deltage i et af DKF's instruktionskurser. Al instruktion i Troense Kajakklub er baseret på frivilligt arbejde fra instruktørerne.

Det er vigtigt, at man som roer kommer så mange gange som muligt. Så er rofærdighederne mere ens på holdet, og vi kan bedre følges ad. Uanset vejret er vi aktive hver mandag.

Vi er min. 4 instruktører til holdet pr. gang. Alle bærer ALTID svømmevest

De første gange ror vi på lavt vand og tæt på kysten.

Opdateret 14.4.16 /mb

Aktivitetsplan 2017

Søndag 23/4 2016 kl. 11 - 13.00 i svømmehallen på Centrumpladsen: Vi starter sæsonen med svømmeprøve og kajakøvelser

Mandag 1/5 kl. 16.30 på havnen i Troense: Sæsonen starter

Roning hver mandag fra kl. 16.30 til 19.00

Mandag 19/6kl.16.30: Sommerferie afslutnin

Sommerferie i skolernes ferie - uge 27 - 32

Børn og unge

Julies hårskylningDer er roning for børn og ungdomsroere hver mandag kl. 16.15 til 19.00. Sæsonen starter i år 26. april i svømmehallen og 11. maj på vandet. Der er informationsmøde 16. april kl. 17-18.

Ring til Bo Larsen på 2614 6675 eller Lisbeth Lolk Mortensen på 2396 5083 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.for tilmelding til 2015.

Læs om kontingentsatser her

Vi er min. 4 instruktører til holdet pr. gang. Alle bærer ALTID svømmevest

De første gange ror vi på lavt vand og tæt på kysten.

Opdateret 6.4.15

Sikkerhedsregler for børn og unge

Dansk Kano- og Kajakklubs sikkerhedsregler følges. Derudover gælder for Troense Kajaklubs børn og unges roning i tur og polo-kajakker følgende regler:

Under roning på børne- og ungdomsholdet gælder at:

De første gange i sæsonen ros der overvejende på lavt vand, dvs. hvor børn og voksne kan bunde. En instruktør vurderer, hvornår rofærdigheder og balance er godt nok til dybere farvand.

De første gange i sæsonen er der min. 1 instruktør pr. 3 børn, resten af sæsonen skal der minimum være 1 instruktør pr. 4 roere.

For at få rotilladelse til at ro uden for børn/unge-holdet skal roeren opfylde følgende:

• Være fyldt 13 år.
  • Minimum et års erfaring i klubben.
  • Have roet 250 km. (Vinterroning 500 km).
  • Kunne svømme 600 m.
  • Vælte i kajak med dækken på.
  • Entre en kajak - med hjælp fra makker.
  • Bjærge en kajak 25 m med rotøj på.
  • Altid bære redningsvest.
  • Have skiftetøj med i kajakken.
  • Tildelt et roområde.
  • Rotilladelse gives til en specifik kajak type.
  • Aldrig ro alene - mindst 2 ungdomsroere.
  • En instruktør skal vurdere om man er egnet.
  • Forældre/værge skal underskrive en roaftale.

Specielt for børn, der optages via familiemedlemsskab gælder det, at ror børnene sammen med forældrene, er det på forældrenes ansvar.
Hvis de skal ro uden forældrene, skal de have rotilladelse, som kan gives på børn- og ungeholdet.

Senest opdateret 12.5.14